Seeeeeeg!!

Eftersom Henrietta har blivit sämre på att blogga nu för tiden så tänkte jag sno bloggen en stund! Jag har ju aldrig ”bloggat” förut så vi får se hur det går…

Det har hänt en hel del grejer sen sist hon blogga. Vi har styrt upp ett trädgårdsland! Satt upp stängsel.(som sedan revs.. för att det var inte tillräckligt bra placerat…) jaja. Vi hyrde en jordfräs i norrtan och jag tänkte att detta är en baggis och gjort i ett naffs. men icke…. Jag plöjde kanske en 25 – 30 kvm stort land på 9 timmar!! (med lunchrast såklart. man vill ju inte jobba hungrig!) Det var bland det jobbigaste jag gjort! Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt! Men när man startade det där aset så var det bara att hänga på! phuu…!

Jag satte upp stängslet runt det nya landet istället, dels för att göra det svårare för dovhjortarna att komma åt det och att Mika inte ska klampa över våra nysådda morötter och sallad. 

Nu har jag inte riktigt tid att fortsätta för det hänger en liten människa i mina byxor och vill ha uppmärksamhet, men jag kommer tillbaka!

Puss och kram gammal dam! / Nisse

Annonser

Om harrymedhundarna

En blogg om mitt liv med två underbara hundar. Att kombinera ett heltidsjobb med sambo och två hundar är svårt men jag tycker att jag lyckas ganska bra!
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Seeeeeeg!!

  1. Anette skriver:

    Äntligen lite ny info😉

  2. Renée skriver:

    Härligt Nisse, det började bra!

  3. Sandra skriver:

    Äntligen en blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s