Ere semester eller?

Fick ett pling om att jag hade haft klickrekord på min blogg. Det kändes ju kul eftersom jag inte skrivit något på två månader! Jag har någon slags hemmasnickrad semester vilket såklart innefattar jobb. Jag hänger med mina härliga hajar och sjöhästar om dagarna och även fast det känns tungt dessa fantastiska sommardagar så tycker jag att det är kul, och ett välförtjänt klirr i renoveringskassan är ju inte fel. Vera har över 40 graders feber så just idag känns det ganska skönt att rymma ifrån gnäll och gråt. Annars så går hon nu, väldigt roligt tycker jag! Hon går inga långa sträckor om man inte håller henne i handen men det är ingen brådska. Jag har köpt skitsnygga skor till henne efter att min kompis Hillevi inspirerade mig. Fast jag hade nog valt dessa färger ändå, finns ju inget snyggare!

20140720-073517.jpg
Nu jobbar jag hela veckan sen är det en härlig veckas semester. Första veckan börjar allvaret, Nisse börjar plugga och Veran börjar dagis.

20140720-073844.jpg

Annonser

Om harrymedhundarna

En blogg om mitt liv med två underbara hundar. Att kombinera ett heltidsjobb med sambo och två hundar är svårt men jag tycker att jag lyckas ganska bra!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s