Mina djur

Mika är född på Lucia 2008. Hon är 50% pitpull, 38% dansk-svensk gårdshund och 12% tax. Hon är mycket speciell och ger mig så fantastiskt mycket glädje. Vi har problem med andra hundar och på senare tid även barn. Detta tänker inte jag tillåta och vi tränar för fullt för att få bort detta. Hon är en väldigt nervös hund som inte kan vara ensam hemma. Jag och Mika kommer närmare varandra varje dag. Vi använder oss av klickerträning och vi har gått Klicker I och II för Kickan Nicolic.

Vi har gått en grundkurs i agility, även den för Kickan Nicolic. Agilityn har vi tyvärr fått lägga ner eftersom Mika har artros.

Min andra hund är Frasse som är född i april 2009. Han är blandras utav 5 sorter, bla då chihuahua och shipperke. Han kom hem till oss av en slump då mamma köpte honom som tröst alldeles för tidigt efter att hennes älsklingshund Bosse hade gått bort. Vi var hundvakt några dagar och Frasse och Mika lekte dygnet runt. Det slutade med att han fick flytta hem till oss och nu har han bott här sen augusti 2009. Mika och Frasse är oskiljaktiga på både gott och ont. Dom går ihop och försvarar sig mot allt och speciellt då andra hundar. Frasse har stora problem med barn. Han är mycket lugnare än vad Mika är och lämnas han ensam går han och lägger sig. Jag jobbar mest med Mika men inriktar mig på att bara ha roligt med Frasse för att hans självförtroende ska växa. Nu har Frasse fått flytta tillbaka till mamma och pappa eftersom jag känner att Mika behöver all min tid. Han har det bra där han är och vi träffas ofta.

Åke är min leopardgecko. Han kommer från Spånga gymnasium och är född i maj 2008. Han är inte handtam och det är inget jag siktar på heller. Han bor i sitt terrarium och älskar att äta syrsor och mjölmask!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s